KIRIKKALE
25°
03:17

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale Üniversitesi bölgesel sempozyumda yer aldı

Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Yozgat Bozok Üniversitesi'nde gerçekleştirilen, KOP Bölge Kalkınma İdares 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’na katıldı.


ÜNİVERSİTELERDEN YOĞUN KATILIM
Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan açılış töreni ile başlayan sempozyuma KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği’ne (UNİKOP) üye Üniversitelerin rektör ve rektör yardımcıları ile akademik personeli katıldı.

53 SUNUM YAPILDI
Sempozyum kapsamında kırsal kalkınma, kırsal turizm ve yeni turizm modelleri, kitle iletişim araçları ve insan, sosyoekonomik bölgesel kalkınma ve modern tarım uygulamaları ana konuları çerçevesinde bilimsel oturumlar yapıldı. Eş zamanlı olarak 5 farklı salonda yapılan bilimsel oturumlarda 78 akademisyen ve uzman tarafından 53 sunum yapıldı.

DR.ÖĞR. ÜYESİ ŞEVKET EVCİ SEMPOZYUMA KATKI SAĞLADI
Kırıkkale Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, “Kırsal Kalkınmada Üniversitelerin Rolü: Kırıkkale Üniversitesi Örneği” sunumu ile, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Emrah Kantaroğlu, Emir Göçük ile yaptığı “Yol Boyunca Şarj İçin Manyetik Rezonanslı Kablosuz Enerji Transferi Sisteminin Tasarımı” sunumu ile, Keskin MYO Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Sinan Güneş de “Bilgi Toplumu için Çocuklara Dijital Okuryazarlık Becerileri Kazandırılması: Kütüphane Örneği” sunumu ile sempozyuma katkı sağladı.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
UNİKOP’a üye Üniversiteleri buluşturan etkinlikte Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, diğer üniversitelerden Rektör, Rektör Yardımcıları ve akademisyenlerle ortak çalışma yapılabilecek alanlarla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Haber:Süleyman Ok 
 

İlginizi Çekebilir

Elif Sinan davasında karar!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesi, kongre merkezine kavuşuyor 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesinden öğrencilere "hoş geldiniz" etkinliği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97465

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171